PROGRAM STICANJA NAJVEĆEG BOGATSTVA “5+21+21”

BESPLATNA PODRŠKA 47 dana 

7 minuta svakog jutra za vaše:

Zdravlje, Vitalnost, Dugovečnost

BESPLATAN PROGRAM ZA UNAPREĐENJE I OČUVANJE ZDRAVLJA 

Komentari i iskustva korisnika programa 5+21+21

ŽELIM 47 BESPLATNIH TEKSTOVA

NLP Gradionica 2020

Program sticanja najveceg bogatsva realizuje se kroz seriju emailova koji će vam stizati u naredna dva meseca pa preporučujemo da unesete najčešće korišćenu email adresu

Postovana Lelice, hvala Vam na svim mejlovima koje ste nam/mi uputili. Veoma su korisni. Deluju osvešćujuće i kada sam ja u pitanju i moje zdravstveno stanje samo potvrdjuje sve ono što sam do sada znala i dalo mi je podršku. Iste sam prosleđivala svom mužu koji inače poseduje dozu hipohondrije koja je sa godinama počela da se pojačava. Pošto teško da mogu sama da utičem na njega ovi mejlovi su mi i više nego dobro došli. Hvala Vam! - J.S. 

Veliki pozdrav za Vas, pratim Vaš rad i mogu reci samo jedno veliko BRAVO! Ja sve pokušavam, čitam, nikako da se izborim sama sa sobom. Ne znam ni što mi je ni kako se osjećam, ništa, potpuno sam zalutala u svemu. Nerazjašnjena sebi, nekvalitetni odnosi, bez balansa sam potpuno...odakle da krenem, dajte mi neke smjernice nešto!.- Ž.T. 

Draga Lelice, želela bih da vam se zahvalim na vrlo inspirativnim, konstruktivnim i slobodno cu reći nadahnjujućim mejlovima. Zaista dan dobije drugačiji smisao ako ih samo pročitamo, a kamoli primenimo ponešto od onoga o čemu pišete. Zadovoljsvo je kad zazvoni "you have new message". Srdačan pozdrav - M.M.

Postovana Lelice, divan vam je tekst a Vi veliki motivacioni goovornik..podsticete pozitivne promene i sa novom svešću sve je lepše..Hvala puno i samo nastavite ..Čitala sam i vaše knjige..biseri su pravi. S postovanjem - D.M. 

Poštovana Lelice, čitajući Vaše poruke i Vaše knjige shvatila sam da željno iščekujem neku Vašu NLP radionicu (pored gradionice!) koja bi mi pomogla da čitav ovaj proces podignem na neki viši nivo. Osećam da je pravo vreme da se posvetim prvenstveno spoznavanju sebe, ne bih li tako uspela da razumem i druge. Možda i nisam najbolje shvatila šta je osnovna poruka NLP-a, ali sam voljna da saznam.Tim povodom me interesuje da li ćete u skorije vreme organizovati ponovo treninge kojima bih da se priključim iz početka. Unapred zahvalna na obaveštenju. Sdračan pozdrav, - A.M.

Poštovana Lelice, pročitala sam Vaše knjige, posebno mi se dopala Čarobna gradionica zdravlja i preporučujem ih prijateljima. Jako mi prija Vaš celovit pristup zdravlju i način na koji pružate podršku i ljubav čitaocima. Takođe, dopada mi se što ne podcenjujete čitaoca, koristite primere i citate koji zahtevaju razmišljanje. 

Ja sam zdrava i želim da sačuvam zdravlje, tako da u tom pogledu nemam pitanja za Vas, ali želim da Vam iskažem zahvalnost za Vaše knjige i da se radujem svakom Vašem postu i mail-u. Nadam se da ću biti u prilici i da Vas uživo slušam. - S.G.Č.

Poštovana Lelice, bilo mi је zadovoljstvo pratiti poruke i pouke iz Vašeg programa „5+21+21“. Iščekivala sam svakim danom nova promišljanja, savete i uverenja, usmerena podržavanju unapređenja zdravlja i opšte dobrobiti. Radujem se najavljenom drugom dela programa i zahvaljujem Vam što ste me obogatili kvalitetnim životnim  poukama. Puno srdačnih pozdrava sa željom da i dalje budete uspešni i da vas sreća prati. M.S.


Draga Lelice, želim da Vam se zahvalim sto ste mislili na mene, mnogo su mi značila Vaša pisma koja su u sebi nosila važnu poruku, a te poruke su mi mnogo koristile u teškim trenucima...Unapred se radujem novim pismima! B.M. 


Hvala Lelice na svim dosadašnjim divnim tekstovima, s radošću sam iščekivala svaki novi meil i za mene je to bilo pravo bogatstvo, prava hrana za Dusu :) Hvala vam sto postojite i sto nam poklanjate svoje znanje i vrijeme <3 Hvala, Hvala. Hvala od srca <3 Srdačan pozdrav  - D.R.B.

Poštovana, želim da Vam se zahvalim na Vašem poklonu - mejlovima kojima nas usmeravate i podržavate da postanemo bolji i postignemo svoje ciljeve. I sama sam na putu neke zacrtane transformacije, a Vaša podrška stiže u pravom trenutku, po onoj kada nešto želimo ceo svemir je tu da nas podrži. Želim Vam puno uspeha u daljem radu i životu! M.L.

Fellow Member trainer of the International Association for NLP (IANLP) sa sedištem u Švajcarskoj

Osnivač  Centra za lični razvoj komunikaciju i liderstvo RAVNOTEŽA i NLP GRADIONICA

Profesor strukovnih studija u Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija „Milutin Milanković“ u Beogradu

Autor knjiga:

Listu klijenata možete videti ovde 


Prof. dr Lelica Todorović NLP trener & kouč & autor 

Zašto je 5+21+21 najveće bogatstvo?

Zato što bez zdravlja, vitalnosti i dugovečnosti ne možete steći niti zadržati ni jedno drugo bogatstvo. Mnogi ljudi ne ulažu ni vreme ni novac u očuvanje zdravlja dok se ne razbole, a onda su spremni da ulože mnogo više da bi ozdravili. Sprečavanje je uvek jeftinije od lečenja – vremenski, novčano, emocionalno, mentalno i fizički. Ako zaista volite sebe i ljude oko sebe, dan ćete započinjati ulaganjem u najvredniju imovinu. Ovaj program će vam pomoći i da zavolite sebe ukoliko mislite da niste vredni ljubavi. Ne možete dati ono što nemate i ne možete dobiti ono što niste spremni da date.

Od 47 tekstova čiji je autor Prof. dr Lelica Todorović, doktor medicinskih nauka i specijalista interne medicine, NLP trener i kouč, autor 6 knjiga, majka dvoje odrasle dece i baba jedne devojčice.

Od čega se sastoji?

Kako to funkcioniše?

Dovoljno je da se prijavite jednom i svakog jutra, od dana prijavljivanja, 47 dana će vam stizati po jedan tekst na vaš e-mail. Za čitanje mejla će vam trebati od 2-7 minuta. Za promišljanje o pročitanom zavisi od vas. Dajte sebi šansu da proverite kako vama to može biti korisno. Odjaviti se možete u svakom trenutku.

Slanjem ove kontakt forme potvrđujem da sam upoznat i saglasan sa Politikom privatnosti

Ko je autor programa?